Edició 2228

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de setembre del 2024
Edició 2228

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de setembre del 2024

[Vídeo] Paluzie davant les seus d’ERC i PDeCat: “Això és un toc d’atenció”

|

- Publicitat -

L’ANC ha convocat aquesta tarda una concentració de protesta davant les seus nacionals del PDeCat i d’ERC que, casualment, es troben una al davant de l’altra al carrer Calàbria de Barcelona.

Publicitat

La convocatòria era a les set d’aquesta tarda però des de quarts de cinc ja s’hi han anat presentant diferents ciutadans. A l’hora prevista, centenars de persones han volgut expressar la seva disconformitat amb les formacions per la seva manca d’unitat.

La presidenta de l’Assemblea, Elisena Paluzie ha explicat en una atenció a peu dret als mitjans allà mateix que “la manca d’unitat desmotiva i desanima les bases independentistes” i que aquell gruix de gent allà concentrat significava “un toc d’atenció als partits”. “La gent que els vota, que els dóna suport, que es manifesta a tot arreu, que donen diners… no poden entendre els pactes amb qui practica la repressió” i ha acabat esperant que ERC, JxCat i la CUP facin “una reflexió”.

L’ANC també ha convocat una concentració de protesta demà a les 11 del matí davant la Diputació de Barcelona.

Et pot interessar  Laia Estrada, de la CUP, pica el crostó dels partits independentistes, el PSC, els Comuns i l'ultradreta en la seva intervenció al ple
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut