Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] L’ANC demana “mobilitzar-se des del primer moment en què surti la sentència”

|

- Publicitat -

L’ANC fa una crida perquè la ciutadania surti al carrer immediatament després que la sentència vegi la llum per fer sentir la seva veu, ja sigui aturant el cotxe i fent sonar el clàxon si s’està circulant; fent soroll i protestant al carrer; o baixant al carrer si s’està a la feina o a casa. Sigui com sigui, l’Assemblea demana una participació massiva de la ciutadania en aquesta primera resposta espontània, així com les posteriors.

Publicitat

A més, l’entitat demana que tothom estigui alerta de les convocatòries que es faran aquell mateix dia a través del mòbil a les 20 h, convocades conjuntament amb Òmnium Cultural. Per saber on caldrà anar i quan, es demana que se segueixin les xarxes socials de l’entitat (twitter, telegram, facebook i instagram) perquè serà a través d’aquests canals que es farà una crida a la mobilització, de manera molt ràpida i coordinada.

La tercera resposta prevista per al mateix dia de saber la sentència és promoure una gran encartellada arreu del país, per mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria, així com reafirmar que cal assolir l’objectiu polític, la independència.

A més a més, aquell dia s’anunciarà la data d’inici de les Marxes per la Llibertat, que sortiran des de 5 punts diferents del territori, Berga, Vic, Girona, Tàrrega i Tarragona, i que recorreran el país durant tres dies fins arribar a Barcelona, sempre en dimecres, dijous i divendres.

Et pot interessar  L'ANC i l'UNPO denuncien a l'ONU "l'abús" d'acusacions de terrorisme per part de l'Estat espanyol
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut