Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

VÍDEO | L’alumnat de la UIB i els d’FP tindran gratuïtat en el transport públic a Mallorca

|

- Publicitat -

Nova mesura econòmica pels joves a Mallorca. L’alumnat tant universitari, com de batxillerat i de Formació Professional viatjaran de franc a tota la xarxa del TIB. És una nova mesura anunciada per la presidenta del Govern, Francina Armengol aquest dijous després de reunir-se a la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el Consell de Govern de la UIB.

Publicitat

La iniciativa implicarà la creació d’una nova modalitat de la targeta intermodal i que serà per sempre. El cost de la mesura és de 500.000 euros i es preveu que es beneficiïn 45.000 estudiants. A més, el Govern assumirà el pagament total de les matrícules universitàries dels estudiants amb rendes familiars inferiors a 52.000 euros i individuals de 33.000 euros. Uns 6.000 estudiants de les Illes es podran beneficiar del retorn del 100% de les taxes universitàries en les primeres matrícules i del 50% en la segona.

La mesura, forma part del paquet d’escut social al qual la Comunitat destinarà 200 milions d’euros, al Consell de Govern de la UIB. Des del Govern calculen que serà una inversió d’entre 5 i 6 milions d’euros.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut