Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Una empresa catalana té l’exclusiva per distribuir un test PRC amb un 95% de fiabilitat

|

- Publicitat -

L’empresa catalana de logística Grup Met reparteix per avió els únics quits de Covid-19 homologats per APEC a qualsevol país del món. Es tracta de l’exclusiva que l’empresa de logística Grup Met ha acordat per distribuir a escala mundial els quits de detecció PRC amb un 95% de fiabilitat.

Publicitat

El Grup Met ha arribat a un acord de distribució dels tests a més de 30 països amb l’empresa MONDEB2B. El mètode de la prova que distribueix actualment és la prova de PCR RT (en temps real). Aquest és un mètode necessari per a verificar la quantitat amplificant el gen del coronavirus milions de vegades al nombre original. És un test de detecció amb una fiabilitat del 95%.

Dades sobres els tests d’aquesta empresa  Different Types of Test Kits.pdf.pdf.pdf

La Generalitat no especifica si hi ha contactat l’empresa

Durant la roda de premsa, la consellera Alba Vergés ha evitat respondre a la pregunta si la Generalitat havia contactat amb el Grup Met per proveir-se d’aquests tests. La consellera s’ha limitat a dir que ja s’han realitzat un total 75.000 testos PCR i que la voluntat de l’executiu català és augmentar les proves i altres testos ràpids que hi hagi al mercat.

Grup Met denuncia la negligència de la gestió del Gobierno

L’empresa CATALANA en una nota de premsa denuncia les “irregularitats que el govern Espanyol ha comès en la compra de 5M de test a una empresa Xinesa”, ja que recorda que la companyia asiàtica en qüestió “no té ni l’homologació del govern xinès per distribuir material mèdic”. Grup Met descriu la situació a Espanya com “incomprensible”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut