Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Torna SAGA, el saló del ‘gaming’ en català

Plataforma per la Llengua ha anunciat la segona edició de la trobada, que creix en programació després de l'èxit de l'any passat

|

- Publicitat -

Tot a punt per a la segona edició de SAGA, el saló organitzat per Plataforma per la Llengua per promoure el gaming en català. La trobada se celebrarà a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat entre l’1 i el 3 de desembre, un dia més que l’any passat i que permetrà encabir-hi una llarga llista d’activitats. Aquesta edició també duplica pràcticament l’espai, amb 7.000 metres quadrats i 75 expositors, a més d’un nou Espai Pòdcast i 50 nous punts per jugar a videojocs actuals i retro.

Publicitat

El saló, impulsat per l’ONG del català, amb el suport dels departaments de Cultura, Empresa i Presidència de la Generalitat de Catalunya, aspira a ser l’esdeveniment de referència del gaming en llengua catalana.

Com en l’edició anterior, en el marc del saló es lliuraran els premis SAGA (que incorporen una nova categoria) i, el mateix divendres, 3Cat aprofitarà el saló per lliurar els nous guardons que ha impulsat per premiar prototips de videojocs d’estudiants de graus superiors: els premis LUDI.

El saló, que arrencarà el divendres 1 de desembre a les 10 h i s’allargarà fins al diumenge 3 a les 18 h, ja té les entrades a la venda a través del web. Costen 7 euros, si és per a un dia; 15 euros, si és per a tots tres dies, i 40 euros, si també hi vols portar l’ordinador i jugar durant 56 hores a la LAN Party. Els socis de Plataforma per la Llengua i els usuaris del Carnet Jove tenen l’entrada d’un dia a 5 euros, mentre que els socis de l’S3 i els participants dels concursos, com ara els de cosplay (disfresses), hi tindran accés gratuït.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut