Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Sonora clatellada de Puigdemont a l’actitud d’Espanya sobre els GAL

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha comentat la resposta que Espanya ha tingut al fet que l’esquerra abertzale demanés perdó pels crims que ETA va cometre.

Publicitat

En detall, Arnaldo Otegui, que és el coordinador general d’EH Bildu, va afirmar que el patiment de les víctimes “no hauria d’haver passat mai” i reconeix obertament que la violència va ser un error. Otegui, a més de demanar perdó per ETA, va fer saber que el fet que Felipe González reconegués que va organitzar els GAL milloraria la qualitat de la convivència.

Puigdemont ha respost de manera contundent a la demanda d’Otegui: “Espanya mai no demana perdó pels seus crims. Ho ensenya la història, i a aquestes alçades ja l’hauríem d’haver après”.

El 130è president de la Generalitat ha valorat que “cinc segles després encara menystenen el genocidi contra els pobles americans”, i ha ressaltat que l’actitud d’Espanya no és conciliadora, ans el contrari. “no crec que ni PSOE ni VOX se sentin gaire incòmodes pels GAL” ha etzibat.

Et pot interessar  El Govern d'Illa expressa el "suport i reconeixement" als Mossos però evita valorar el dispositiu per detenir Puigdemont
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut