Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Puigdemont colla Borrell amb l’anunci de la seva pregunta europarlamentària

|

- Publicitat -

Cales Puigdemont, el president català a l’exili i ara eurodiputat, ha anunciat a les xarxes socials la pregunta que farà al proper ple al Parlament Europeu i que posarà entre les cordes la Comissió Europea a causa de les sortides de to, malauradament habituals, del seu alt representant, Josep Borrell, l’exministre d’exteriors espanyol.

Publicitat

Puigdemont ha mostrat el text de la pregunta que fa referència a les paraules ahir del socialista on afirmava que uns joves activistes contra el canvi climàtic patien “la síndrome de Greta”. Borrell, a més, augurava que aquests joves només sabien queixar-se però que si sabessin a tot el que han de renunciar a la vida per no afectar el canvi climàtic no hi estarien disposats.

L’eurodiputat independentista preguntarà, doncs, a la Comissió si “pot indicar si aquestes declaracions del senyor Borrell sobre joves activistes del canvi climàtic són l’opinió oficial de la Comissió” i si “la Comissió pot definir el terme emprat per l’Alt Representant, síndrome de Greta”?

Per acabar l’estocada, Puigdemont preguntarà “com són de compatibles aquestes declaracions sobre joves activistes contra el canvi climàtic amb el projecte Green Deal de la UE?”

Et pot interessar  Borrell planteja una "solució" per superar el veto hongarès a l'ús dels beneficis dels actius russos per a Ucraïna
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut