Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Ponsatí reivindica el projecte Primàries davant dels pactes d’ERC i JxCat

|

- Publicitat -

Clara Ponsatí, la consellera a l’exili i possible eurodiputada si es consuma el Brexit i es confirmen les estratègies dels advocats de Carles Puigdemont i Toni Comín, ha volgut reivindicar el projecte Primàries amb un tuit.

Publicitat

Primàries Catalunya, que va tenir el suport de l’ANC, pretenia unificar tot l’independentisme en una llista escollida i ordenada per la ciutadania a través d’un procés de primàries però ni JxCat, ni ERC ni CUP s’hi van voler sumar.

Clara Ponsatí va donar suport a Primàries Barcelona, encapçalada per Jordi Graupera, tancant la seva llista. Malgrat els prop de 30.000 vots obtinguts, com que no va superar el llindar electoral del 5%, la llista del filòsof es va quedar sense representació.

L’economista recuperat un tuit seu fet l’endemà de les eleccions municipals del 26 de maig on deia: “Sap greu que Barcelona és Capital de Jordi Graupera no entrin a l’ajuntament de Barcelona. Haurem de reflexionar com fer progressar les idees que representen” i hi ha afegit un “Ara més que mai”.

Et pot interessar  Rovira, Wagensberg i la resta d'exiliats pel Tsunami ja són a Catalunya
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut