Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Oriol Mitjà esbronca ‘El Periódico’ per publicar un article ple d’animalades que l’ataca personalment

|

- Publicitat -

L’epidemiòleg Oriol Mitjà ha denunciat, a través del seu compte de Twitter, que ‘El Periódico’ ha publicat un article que l’ataca a ell i a la seva professió. “No us fa vergonya publicar això?”, pregunta al diari. I és que la controvertida columna “Oriol Mitjà nos ama“, signada pel periodista Albert Soler, fa befa de les advertències i les informacions que Mitjà ha anat facilitant des de l’inici de la pandèmia.

Publicitat

L’article comença dient que “quan té unes dècimes de febre” surt als mitjans de comunicació “per a alertar-nos que anem per mal camí”. “Una tabarra, que espero que almenys li serveixi per a vendre llibres”, afegeix. L’autor continua repassant detalls de la biografia de Mitjà per titllar-lo de mediocre, tot i la seva brillant carrera.

Soler li desitja salut, tot matisant que ho fa perquè així “almanco ens deixa en pau”, i aprofita per carregar contra el Col·legi de Metges. La institució havia criticat unes paraules del periodista en què assegurava que una societat liderada per metges seria una “dictadura insuportable”. “Per si no n’hi hagués prou, follaríem amb condó”, arriba a exclamar.

Després d’un text ple d’animalades, Soler acaba amb una qüestionable proposta, que més aviat sona a amenaça. “No sé si aquest noi és epidemiòleg o no, del que estic segur és que la millor solució contra la pandèmia és la mascareta. Però en singular: que algú estrenyi ben forta la que porta Mitjà, fins que no pugui parlar”.

“Incitació al mal físic o injuria?”, ha plantejat l’epidemiòleg en una piulada. En veure l’allau de crítiques a la xarxa, la rèplica de Soler no s’ha fet esperar. “O el noi és tonto o està mancat d’afecte. Com els micos del zoo. Li enviaré un grapat de cacauets”, ha publicat el periodista, lluny de demanar disculpes.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut