Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Omplir el dipòsit del cotxe per menys: el gasoil i el diesel tornen a baixar de preu

|

- Publicitat -

Les gasolineres del país actualitzen avui els panells de preus i ho fan amb una rebaixa generalitzada: la gasolina se situa a 1,764 euros el litre i el dièsel, per la seva banda, a 1,876 euros el litre. Fa gairebé un mes que el dièsel va baixant progressivament el preu, però el 3,25% que resta aquesta setmana ha sigut tota una sorpresa. Segons les dades publicades al Butlletí Petrolier de la Unió Europea, fins ara el litre costava 1,939 euros, una diferència important que sens dubte agrairan tots aquells que han d’omplir el dispòsit del cotxe.

Publicitat

La gasolina, per la seva banda, havia tornat a pujar des de feia dues setmanes i tornava a incrementar-se el malestar de la població. Avui, però, s’ha abaratit un 1,12%. No es una dada tan destacable com la del dièsel, però significa la frenada d’un increment que no estava tenint una bona rebuda. La diferència entre dièsel i gasolina se situa en 11 cèntims, cada vegada més reduida.

El descompte de 20 cèntims el litre ofert pel Govern segueix aplicant-se de manera generalitzada i s’ha de restar a aquests nous imports per tal de conèixer el preu real que a partir d’avui suposa omplir el dipòsit del cotxe,

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut