Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Mor la poeta Anna Campillo, guanyadora del darrer Premi Miquel Martí i Pol

La Fundació Miquel Martí i Pol anuncia que publicarà amb Pagès Editors ‘Udol i llop’

|

- Publicitat -

La poeta Anna Campillo (Mollet del Vallès, 1968) ha mort aquest dimecres als 55 anys. Llicenciada en Filologia Anglo-Germànica per la UAB i autora de ‘Trencadissa’ (Trípode), Campillo va guanyar el 38è Premi de poesia Miquel Martí i Pol i el 13è Certamen Literari de Relat Breu de Santa Eulàlia de Ronçana.

Publicitat

La Fundació Miquel Martí i Pol ha anunciat, a través de les xarxes socials, que amb el vistiplau de la família i amb tot el respecte, publicarà de manera pòstuma i conjuntament amb Pagès Editors, l’obra ‘Udol i llop’.

L’editorial Trípode ha escrit un emotiu text de comiat: “Anna, ens vas enamorar com a poeta, però sobretot per com eres: tranquil·la, agradable, sempre amb un somriure sincer i amb les paraules justes i precises. Eres llum i et feies estimar. Gràcies pel teu llegat en forma de versos. No tʼoblidarem mai”.

Llicenciada en Filologia Anglo-Germànica per la UAB, va treballar en aquesta universitat com a professora associada. Ha participat en projectes com ara l’antologia ‘Poesia anglesa i nord-americana contemporània’ (Edicions 62, 1994) i el 2022 es va publicar el seu primer poemari, ‘Trencadissa’ (Trípode) i va guanyar el 13è Certamen Literari de Relat Breu de Santa Eulàlia de Ronçana. També va quedar finalista en el Certamen de Poesia Pare Miret.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut