Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Mireia Boya explica per què s’oposa a l’ampliació de l’aeroport del Prat

|

- Publicitat -

L’exdiputada de la CUP, Mireia Boya, ha donat la seva opinió sobre el fet que el Govern hagi comunicat que no donaran suport a cap proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat, que “destrossi” la llacuna la Ricarda.

Publicitat

Boya, que anteriorment ha mostrat la seva perspectiva ecologista a Twitter, s’ha oposat al que ha denominat “la revolució verda” del Govern. L’exdiputada occitana ha mostrat que el Govern d’Aragonès s’està centrant molt en la Ricarda, però critica que “gens en l’augment d’emissions i el canvi climàtic que comportarà”.

D’aquesta manera, ha volgut posar l’accent en el fet que un augment de l’activitat de l’aeroport inevitablement augmentarà les emissions de diòxid de carboni i també la contaminació. Amb aquestes afirmacions es pot extreure que per Boya la proposta feta que assegurarà el respecte cap a la llacuna del Prat de Llobregat no és suficient, i ha expressat que s’haurien de tenir en consideració altres aspectes que el Govern està deixant fora de la taula.

L’exdiputada dels anticapitalistes ha acabat la piulada amb una afirmació que no ha deixat espai per a l’ambigüitat. “Són uns irresponsables envers la salut, el futur i la vida” ha etzibat.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut