Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

L’R3 continua tallada a Torelló després de la incidència que va deixar atrapats un centenar de viatgers a l’interior d’un comboi

Fonts de Renfe indiquen que Adif ja ha reparat la catenària i que s'està treballant per retirar el tren afectat

|

- Publicitat -

L’avaria que el passat dimarts, 6 de juny, va deixar un centenar d’usuaris de Rodalies atrapats dins un comboi de l’R3 que va quedar aturat a tocar de Torelló (Osona), continua sense arreglar-se. La incidència va tenir lloc a tres quarts de vuit del vespre, però el matí d’aquest dimecres, 7 de juny, l’R3 continua tallada al seu pas entre Torelló i Manlleu. Fonts de Renfe han indicat que Adif ja ha reparat la catenària i que s’està treballant per retirar el tren afectat.

Publicitat

La causa de la incidència encara no s’ha esclarit, tot i que diverses fonts apunten que la forta tempesta que va viure’s a la zona d’Osona el vespre del dimarts seria la causa. Només a Vic, la pluja va obligar els Bombers a fer una vintena d’actuacions per inundacions de baixos i carrers.

La nova incidència registrada a la xarxa ferroviària catalana va mantenir un centenar de passatgers atrapats dins un comboi durant una bona estona, fins que quatre dotacions dels Bombers van aconseguir intervenir per evacuar els viatgers amb seguretat. Renfe, per la seva banda, els va traslladar a la seva destinació amb autobusos, un servei alternatiu de transport per carretera que encara es manté. Protecció Civil va activar la fase de prealerta del pla d’emergències ferroviàries Ferrocat.

A banda del tren que va quedar aturat, un altre tren també va resultar afectat, però aquest va aturar-se a la mateixa estació de Torelló, per la qual cosa no va ser necessària la intervenció dels Bombers per evacuar les persones que viatjaven al seu interior.

Et pot interessar  Renfe oferirà fins a 128 autobusos cada hora entre Gavà i Barcelona per les obres d'accés a l'Aeroport del Prat
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut