Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

L’anècdota de Valtonyc que evidencia l’error de l’abstenció

|

- Publicitat -

El pacte d’investidura entre Esquerra i PSOE segueix portant cua a base de reaccions de polítics i personalitats públiques. En aquest cas, el protagonista és una de les cares més conegudes d’entre totes les víctimes de la repressió Estatal, el raper exiliat Josep Valtonyc.

Publicitat

En una piulada que s’ha fet viral ben ràpidament, l’artista ha explicat una anècdota que evidencia l’error de l’abstenció, especialment de cara a la internacionalització del conflicte.

Valtonyc explica que el seu company de pis belga li ha dit que “ha vist a la premsa internacional que el conflicte català ja s’ha resolt amb les negociacions i que estava molt content pels meus amics”. El raper ha esclatat davant la tergiversació del relat i per com d’intoxicada era la informació que li ha arribat i ha dirigit el següent missatge: “Heu internacionalitzat una mentida. Enhorabona.”

Una distorsió internacional com la que ha explicat la BBC avui en una notícia on mostra les bondats de Pedro Sánchez en una Espanya que assegura que seu i parla (sit and talk).

Et pot interessar  L'exdirector del comunicació d'ERC no accepta la culpa dels cartells dels Maragall i es defensarà "per via judicial"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut