Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

La Vanguardia aboca la bilis contra Canadell per no condemnar els talls de l’AP-7

|

- Publicitat -

El Grupo Godó, de la mà de Màrius Carol, acumula editorials a La Vanguarda on vomita el seu odi contra l’independentisme i les mobilitzacions ciutadanes pacífiques i legítimes al carrer.

Publicitat

El director de La Vanguardia avui hi torna i centra la seva ira contra els acampats a plaça Universitat. A l’editorial, Carol assegura que Barcelona sembla una ciutat tercermundista per permetre que l’Acampada segueixi activa i parla de “passivitat” de les institucions.

A més, misteriosament, a la secció Cartes del lector només publica opinions de gent en contra i que es queixa dels talls i de l’Acampada.

Amb totes aquestes, per acabar-ho d’adobar, a l’edició d’avui de La Vanguardia, a la secció d’aprovats i suspesos, hi veiem un semàfor vermell al president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

Ja pot estar content, doncs, l’empresari català si la seva tasca molesta a La Vanguardia. Voldria dir que està treballant cap al camí correcte. I és que tota aquesta bilis que desprèn el rotatiu del Grupo Godó conta les mobilitzacions pacífiques d’aquests últims dies, avui l’abocava a Canadell per no haver condemnat els talls a l’AP-7 de Tsunami i CDRs” i defensar que “és una mobilització legítima”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut