Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

La CUP exigeix la retirada del Quart Cinturó del Vallès: “Facin el favor de fer corredors mediterranis i línies de tren”

|

- Publicitat -

La CUP ha exigit a l’Estat la retirada del projecte del Quart Cinturó, que ha titllat d’obra “sense sentit en un context d’emergència climàtica i energètica”. Així mateix, ha demanat al Govern que es posicioni. La diputada Montserrat Vinyets ha assegurat que seria “molt greu” que ara s’engegui un projecte que “en el seu moment no va tirar endavant Convergència ni el PP amb un govern on participa ERC i un executiu espanyol amb Podemos.

Publicitat

“No entenem quina és la posició del Departament de Territori, la ministra i els alcaldes que han parlat han dit que aquest projecte és fruit del consens i que inclús hi ha un acord”, ha afegit. Vinyets ha demanat al Govern que faci corredors mediterranis i les línies de tren “que són necessàries”.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha avisat aquest divendres que “les propostes de l’executiu espanyol sobre el Quart Cinturó del Vallès són només paraules”, després que la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, presentés la proposta del govern de l’Estat sobre el projecte.

El secretari general de Vicepresidència, Ricard Font, no ha assistit aquest divendres a la roda de premsa de la ministra de Transports i els alcaldes de Sabadell, Terrassa i Castellar com a “mostra de rebuig per la manca d’inversions de l’Estat a Catalunya” i s’ha emplaçat la reunió de la Comissió Bilateral d’Infraestructures de divendres vinent.

Després de la protesta del Govern per la manca d’inversions plantant la ministra Raquel Sánchez i les declaracions d’Aragonès, Vinyets ha reclamat al Govern que es posicioni. “El que haurem d’aclarir els pròxims dies és quina és la posició de la Generalitat”, ha conclòs.

Et pot interessar  La CUP carrega contra l'ampliació de l'aeroport i constata que s'enceta "la legislatura del cinisme"

 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut