Edició 2190

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de juliol del 2024
Edició 2190

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de juliol del 2024

La CUP demana un front antifeixista per “plantar cara a les “amenaces d’il·legalització”

L'esquerra Independentista apel·la als "demòcrates dels Països Catalans i l'Estat per "teixir aliances en defensa dels drets fonamentals"

|

- Publicitat -

ACN – La CUP, Arran i Alerta Solidària –col·lectius de l’Esquerra Independentista- han fet una crida aquest dimecres a bastir un “front antifeixista” al carrer i a les institucions i activar instruments de “radicalitat democràtica”. Els cupaires veuen “més necessari que mai teixir aliances en la defensa dels drets fonamentals” sobretot després que el president del PP, Pablo Casado, s’hagi mostrat partidari d’aplicar la llei de partits a la CUP.

Publicitat

En roda de premsa des de la seu del CIEMEN, la diputada cupaire Maria Sirvent ha apel·lat als “demòcrates dels Països Catalans i l’Estat” per actuar conjuntament davant d’aquestes “amenaces d’il·legalització”. “Avui és la CUP; demà qualsevol altre que posi en qüestió el règim”, ha conclòs.

Et pot interessar  Lluc Salellas: "El ministre de l'Interior hauria d'explicar per què hi ha armes com aquestes a les nostres ciutats"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut