Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Forn arriba a l’Ajuntament de Barcelona per realitzar tràmits abans del ple de dissabte

|

- Publicitat -

El regidor electe de JxCat a Barcelona Joaquim Forn ha arribat cap a les 16.22 hores d’aquest divendres a l’Ajuntament des de la presó de Brians 2 per presentar documents sobre la declaració de béns i activitats, cosa indispensable per a recollir la seva acta.

Publicitat

Ha arribat en un cotxe sense distintius policials enmig d’un fort dispositiu policial a la plaça Sant Miquel, on s’ubica una de les entrades a l’Ajuntament (la principal està a la plaça Sant Jaume).

Han acudit a la plaça per rebre’l membres del seu equip i del grup municipal, i Forn ha saludat ràpidament al baixar del cotxe, moment en què alguns ciutadans han cridat ‘Llibertat, presos polítics’.

Quan acabi els tràmits al consistori, serà transportat de nou a Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, presó on va ser traslladat des de Soto del Real (Madrid) aquest dijous.

L’exconseller i extinent d’alcalde tornarà al consistori aquest dissabte per participar en el ple de constitució i investidura de l’alcalde. Després serà traslladat una altra vegada a la presó madrilenya, tal com ha ordenat el Tribunal Suprem.

Et pot interessar  L'espanyolització de Catalunya continua: Letícia visita Barcelona en el marc de la reunió de l’Institut Cervantes
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut