Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Èxit absolut del primer pols de la ciutadania a l’Estat

|

- Publicitat -

El preludi va ser ahir amb Pícnic per la República i avui l’estrena: el primer dia de protestes un cop coneguda la sentència ha estat un èxit rotund. Tsunami Democràtic ha conduït la primera jornada de protestes amb girs inesperats de guió i amb directrius ràpides i fàcils.

Publicitat

Places plenes, talls arreu de les vies del Principat, vies de tren i una acció grossa a l’aeroport del Prat.

A més, finalment, un comunicat internacional llegit per Pep Guardiola posava la cirereta al pastís amb una jornada on, fins i tot, hi ha hagut accions a Madrid.

La ciutadania s’ha mostrat disposada a actuar, amb determinació per sortir al carrer quan se la necessita i, el més important de tot, sempre amb actitud cívica i noviolenta.

Tot i desconvocar, Tsunami avisa: “Farem de cada mobilització una victòria. Hem començat un cicle de desobediència civil noviolenta” i assegura que demà hi haurà més directrius amb “un nou repte”. Per avui, donen l’acció “per finalitzada amb èxit i els objectius assolits”.

Et pot interessar  Aragonès lloa el retorn dels exiliats però recorda que "és imprescindible culminar la fi de la repressió"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut