Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Es consuma la moció farsa de Cs que ha convertit el Parlament en un plató de teleporqueria espanyola

|

- Publicitat -

Ciudadanos ha usat el Parlament de Catalunya per als seus interessos electorals. Tots els partits de la cambra catalana ho han tingut clar i els independentistes no han volgut fer-li el joc a Lorena Roldan, amb respostes curtes i contundents.

Publicitat

El partit ultra nacionalista espanyol ha convertit el Parlament en un autèntic plató de televisió que semblava que oferia el típic programa de teleporqueria espanyola de mitja tarda. El to, els insults, les desqualificacions, les mentides i els exabruptes no han parat d’emanar de la boca de Roldan, avui desenfrenada i contenta de ser la protagonista.

La moció era una crònica d’una mort anunciada, ja que no tenia cap possibilitat de prosperar. Ciudadanos, però, davant les nefastes previsions electorals que li atorguen les enquestes de cara a les eleccions espanyoles d’aquest 10-N, ha volgut fer el teatre per a intentar buscar titulars i gaudir d’uns minuts de protagonisme mediàtic.

El resultat ha estat el següent: A favor de la moció contra el president Quim Torra els vots de Ciudadanos i el PP, un total de 40. Els 17 vots del PSC han estat l’abstenció i els independentistes han votat que no amb un total de 68 vots per la impossibilitat de votar de Toni Comín i Carles Puigdemont. Al no també s’hi han afegit els comuns amb 8 vots més amb un total de 76 vots.

Et pot interessar  Rull diu que defensarà la inviolabilitat del Parlament en cas d’un intent de detenció de Puigdemont a la cambra
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut