Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Els comuns alerten el Govern d’Aragonès que “estem en temps de descompte”

|

- Publicitat -

Els comuns han registrat una esmena a la totalitat als pressupostos i han emplaçat el president del Govern a moure’s. Tot plegat, després d’una reunió entre tècnics de l’executiu i diputats d’En Comú Podem aquest divendres al matí.

Publicitat

“En cap cas és un punt i final, és un punt i seguit i un recordatori que el temps s’esgota i que estem en temps de descompte”, ha explicat davant els mitjans el portaveu dels comuns, David Cid. El debat a la totalitat se celebrarà dilluns a partir de les 14 hores.

“Emplacem Aragonès a moure’s perquè en aquestes hores que queden fem possible avançar en la negociació”, ha continuat Cid, que ha advertit que les converses no avancen prou ràpid per tancar un acord d’aquí a dilluns, tot i que hi estan “disposats”.

Els comuns han expressat que s’han començat a moure algunes peces en la negociació i que ells tenen disponibilitat fins a diumenge “a altes hores de la matinada”. De les demandes que havien presentat els de Jéssica Albiach n’hi ha algunes en què hi ha hagut “moviments”, ha explicat el diputat Joan Carles Gallego, però “encara hi ha distància” per poder tancar un acord.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut