Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El TSJC denota vergonya en publicar la sentència de Tamara a les xarxes

|

- Publicitat -

De perillosa terrorista a l’absolució. Aquest és el calvari que ha viscut la jove activista de Viladecans, Tamara Carrasco, que ha estat víctima de la repressió policial.

Publicitat

Ella mateixa ho avisava al seu al·legat final: “he estat víctima d’un muntatge de l’Estat que necessita inventar-se que hi ha violència a Catalunya per a justificar la seva repressió”. I així ha estat. Tamara Carrasco ha estat absolta de totes les acusacions tal com us explicàvem avui.

Resulta, però, que al TSJC li fa escudella aquesta resolució i ha evitat citar el nom de la jove independentista. Així doncs, al seu perfil oficial de Twitter, el TSJC ha preferit amagar el nom de la coneguda activista i s’hi ha referit com “una mujer ha sido absuleta”.

I és que el mateix jutge titllava la investigació de la Guardia Civil de “poc seriosa” així com totes les acusacions que han caigut sobre Tamara Carrasco. Així doncs, el TSJC passa de puntetes sobre el cas, que esdevé una nova taca a la imatge del suposat estat de dret espanyol.

Et pot interessar  Puigdemont i Alay es querellen contra el jutge Aguirre acusant-lo de prevaricació i malversació
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut