Edició 2228

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de setembre del 2024
Edició 2228

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de setembre del 2024

El PSOE exigeix al PP que doni explicacions pel presumpte delicte de blanqueig de capital pel qual s’investiga José Luis Moreno

|

- Publicitat -

El Partido Popular podria estar vinculat en un nou cas de corrupció. En detall, és possible que el presumpte delicte de blanqueig de capital pel qual s’està investigant al famós ventríloc José Luis Moreno pogués estar relacionat amb algun membre del partit blau.

Publicitat

Una de les dades més significatives és que Moreno dormia amb una pistola amb deu trets, cosa que fa pensar que podia témer que l’estiguessin perseguint.

La portaveu del PSOE a l’assamblea de Madrid, Hana Jalloul, ha demanat a l’acalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, que doni explicacions sobre si hi ha alguna connexió tal com explica El Plural. No obstant això, Jalloul ha estat molt breu i no ha aportat més informació que permeti apuntar directament el PP.

Jalloul ha afirmat que José Antonio Sánchez, exdirector de RTVE podria estar implicat en el cas de José Luis Moreno. La portaveu del PSOE a l’assamblea de Madrid, ha dit que “la corrupció no és passat, és present i l’impost més car que paguem a Madrid és la corrupció del PP” volent tirar terra damunt dels casos de corrupció en els quals el PSOE podria haver estat vinculat.

D’aquesta manera, ha generat ambigüitat sobre si Jalloul disposa d’informació que permeti fer aquestes acusacions, o bé si s’ha marcat un farol per acusar els seus adversaris polítics.

Et pot interessar  El PSOE insisteix que "complirà" l'acord amb ERC mentre continua sense desmentir a Montero
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut