Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

El president de Mossos Constitucionalistas: “Un accident, un mal cop… no és exagerat dir que hi poden haver morts”

Conegut per posar l'himne de la Legión a tot drap a la comissaria de l'Hospitalet, l'agent va sortir per la porta del darrere de la Guardia Civil per mala praxi a Sitges

|

- Publicitat -

L’Ex Guardia Civil Ángel Gómez, el cap visible de l’agrupació ‘Mossos Constitucionalistas’, un unionista que té vincles amb l’extrema dreta i que segons alguns dels seus companys mostra una “exagerada manca d’higiene amb camises brutes i groguenques durant dies i que desprèn una olor corporal extremadament desagradable” ha amenaçat de manera indirecta a tots els manifestants republicans que es concentrin el pròxim 21-D.

Publicitat

I ho ha fet a un dels diaris que millor representa la caverna casposa unionista: ‘OkDiario’. En una entrevista ha assegurat que “el president de la Generalitat vol la via eslovena i això que va causar desenes de morts”. Gómez també assegura que “l’independentisme necessita l’enfrontament per l’impacte audiovisual” que genera.

I no es talla quan assegura que “no és exagerat pensar que hi pot haver morts. Hi pot haver enfrontaments físics com a França, pot haver-hi un accident, un mal cop, pot haver-hi mala fe… Hi pot haver una espiral de violència. Si hi ha un mort, aquesta part es pot veure legitimada per agredir a l’altra i tots sabem com comencen i acaben les espirals”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut