Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

El PP s’impacienta i demana a Sánchez que convoqui la Conferència de Presidents abans de la reunió “de la infàmia” amb Puigdemont

Bendodo critica que el president espanyol "entregarà" la unitat d'Espanya i "reconeixerà que qui governa és Puigdemont"

|

- Publicitat -

El vicesecretari de Coordinació Autonòmica i Local del PP, Elías Bendodo, ha elevat el to contra la futura reunió del president del govern espanyol, Pedro Sánchez i l’eurodiputat de Junts Carles Puigdemont. Bendodo s’ha dirigit al líder del PSOE per demanar-li que convoqui la Conferència de Presidents abans d’aquesta trobada, que ha titllat de “foto de la infàmia, de l’entreguisme i de la derrota dels principis bàsics” de l’estat espanyol.

Publicitat

“Sánchez entregarà la unitat del nostre país i reconeixerà que qui governa és el seu vicepresident executiu, que és Puigdemont”, ha afirmat. Segons el PP, 14 presidents autonòmics han sol·licitat la convocatòria d’aquest òrgan al cap del govern espanyol.

Després de la reunió de divendres entre Sánchez i el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, Bendodo ha celebrat que ambdós dirigents hagin decidit buscar la mediació de la Unió Europea per desencallar la renovació del Consell General del Poder Judicial, que fa més de cinc anys que s’hauria d’haver fet. El vicesecretari popular ha assegurat que Feijóo “ha aconseguit treure de la trinxera” Sánchez i ha confiat que la supervisió de la UE garanteixi “que no fiqui mà” a la renovació de l’òrgan de govern dels jutges.

Et pot interessar  Sánchez i Montero compareixeran al Congrés per parlar d'immigració i finançament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut