Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El PP nega haver forçat la dimissió del conseller del Banc d’Espanya pel seu suport a Ponsatí

|

- Publicitat -

El PP nega tenir res a veure amb la sospitosa dimissió del conseller del Banc d’Espanya Antonio Cabrales. Només sis hores després d’assumir el càrrec a proposta dels populars, Cabrales ha presentat la seva renúncia, segons el govern espanyol per les pressions dels populars després que sortís una informació titulada ‘El PP elegeix per al Banc d’Espanya un economista que va donar suport a la fugida Ponsatí’ al web ‘The Objective’.

Publicitat

Fonts de Génova asseguren que no tenien coneixement previ del fet que Canales, catedràtic de la Universitat Carlos III de Madrid, havia signat l’abril del 2018 un manifest en suport a l’exconsellera represaliada Clara Ponsatí. Tanmateix, diuen que la dimissió —que aplaudeixen— ha estat una decisió personal per un fet que afectava la seva projecció pública un cop el Consell de Ministres el va nomenar aquest dimarts. Fonts de l’entorn de Nadia Calviño —que va portar les negociacions del govern espanyol— consideren que la versió del PP no s’ajusta a la realitat i que Cabrales va dimitir fruit de les pressions de la direcció dels populars.

Et pot interessar  El PSOE es treu la careta i afirma estar disposat a tancar "grans acords i pactes" amb el PP si s'allunya de Vox
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut