Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024
Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024

El PP es burla de l’actuació de Pedro Sánchez a la cimera de l’OTAN: “Com un Eurodisney dels adults”

|

- Publicitat -

La cimera de l’OTAN ha posat la capital espanyola al punt de mira del món; ja que els líders d’arreu del planeta s’hi troben reunits.

Publicitat

Els populars, però han criticat el posicionament del president del Gobierno durant aquesta trobada. Sánchez, Felip VI i Letícia han fet d’amfitrions i el president del Gobierno ha convidat a tots els assistents en un sopar al museu del Prado, fet que ha xocat bastant en comparació a altres cimeres.

Davant del fet, el PP n’ha fet befa i ha carregat de forma irònica contra Pedro Sánchez: “un àlbum de fotos en un Eurodisney dels adults”. El rancor és fruit de la ignorància de Pedro Sánchez cap al partit de l’oposició, que no ha estat convidat a cap acte ni sopar. El vicesecretari institucional del partit, Esteban González Pons, també ha apuntat contra la divisió de veus i opinions dins del mateix govern: “El govern espanyol està dividit, amb una ministra representant de Podemos que està muda fins que passi la cimera i un país que pateix un increment dels preus que no havíem vist des dels anys 80”, ha apuntat.

Et pot interessar  El Govern nega que la reunió d'Aragonès i Sánchez sigui per negociar la investidura
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut