Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Coscubiela usa Neus Català per atacar l’independentisme i en surt escaldat

Amb aquesta resposta, el cantant Cesk Freixas, deixa fora de joc el polític unionista

|

- Publicitat -

La lluitadora antifeixista Neus Català, que va morir dissabte als 103 anys, ha estat acomiadada en una emotiva cerimònia pública al tanatori de Móra la Nova (Ribera d’Ebre), on han assistit prop de 400 persones.

Publicitat

Joan Coscubiela, però, ha aprofitat aquest trist fet luctuós per a atacar l’independentisme i n’ha sortit escaldat. L’exdiputat al Parlament de Catalunya d’ICV i unionista desacomplexat espanyol ha afirmat a les seves xarxes socials que “el dolor per la mort de Neus Català, lluitadora per les llibertats des de les seves profundes conviccions comunistes i víctima de la barbàrie nazi, s’agreuja en veure la grollera manipulació de la seva persona per alguns que durant anys han combatut molt del que ella representa”.

Immediatament les respostes a l’abjecte tuit no s’han fet esperar. El cantant Cesk Freixas l’ha noquejat amb una foto de Neus Català anant a votar l’1-O. Altres usuaris li han recordat la seva posició a favor del 155 i la seva lamentable actuació durant la votació al Parlament del 27-O.

Et pot interessar  L'Estat espanyol s'aprofita de la llei d'amnistia per evitar que el TEDH el condemni per l'1-O
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut