Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Condemnen a un any de presó Carla Costa, l’única encausada pel tall de les vies a Girona com a resposta a la sentència de l’1-O

La sentència conclou que encapçalava la "massa de persones" que van interrompre la circulació dels trens basant-se en un vídeo on se la veu caminant per les vies

|

- Publicitat -

La repressió a l’independentisme continua en forma de condemnes a aquells que van sortir al carrer per protestar contra la sentència de l’1-O. Aquest dimarts, el Jutjat Penal 5 de Girona ha condemnat a 1 any de presó Carla Costa, l’única encausada per la protesta on centenars de persones van tallar les vies del tren i l’AVE el dia de la sentència.

Publicitat

A la sentència, el jutjat li imposa una condemna per desordres públics, basant-se en un vídeo d’aquell dia on Costa apareix caminant per les vies del tren convencional. Segons el jutge, és suficient per concloure que l’encausada encapçalava la “massa de persones” que van obligar a interrompre la circulació dels combois i van causar “un greu dany a la circulació ferroviària”.

El jutjat, però, descarta condemnar Carla Costa per haver cremat una barricada feta amb fustes i pneumàtics a les vies de l’AVE (perquè totes les persones que la van encendre duien la cara tapada).

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut