Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Clara Ponsatí: “Dir-li declaració d’independència el que es va fer el 27-O és exagerat”

Ponsatí: "Tots els que havien de fer alguna cosa després del 27-O sabien que no farien res, va ser com un brindis al sol".

|

- Publicitat -

L’equip del suplement de Catalunya Ràdio s’ha desplaçat a Escòcia per a entrevistar Clara Ponsatí, la consellera d’Educació del Govern legítim, ara exiliada al Regne Unit.

Publicitat

L’avanç de l’entrevista mostra els fragments que Ponsatí reflexiona sobre el que va passar el 27-O i com s’hi va arribar. De fet parla “d’accident” per a referir-se a la declaració d’independència que es va fer des del Parlament i que també posa en dubte “dir-li declaració d’independència el que es va fer el 27-S és exagerat”.

Narra que Puigdemont ja havia pres la decisió de convocar eleccions autonòmiques però que va estar sotmès a moltes pressions. Ell mateix no ho tenia clar però al Govern no hi havia oposició tot i que va haver-hi una discussió amb els grups parlamentaris i amb la CUP i es va liquidar en fals i de maneres que no haurien d’haver estat.

Per acabar assegura que “tots els que havien de fer-ne alguna després de la declaració sabien que no farien res, va ser com un brindis al sol”.

Et pot interessar  Una dotzena d'exiliats després de l'1-O per quatre causes: en els propers dies només en quedaran tres a l'estranger
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut