Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Àudio] Enganxada entre Jordi Borràs i Sergi Sol en directe per Tsunami Democràtic

|

- Publicitat -

Avui, al reformat Matí de Catalunya Ràdio, capitanejat per la flamant Laura Rosel, hi ha hagut una enganxada sobre el Tsunami Democràtic i la famosa (i pràcticament inexistent) taula de diàleg.

Publicitat

A la xerrameca de mig matí han compartit estudi el tertulià afí a ERC, Sergi Sol, fins fa poc assessor del vicepresident Pere Aragonès, i el fotoperiodista Jordi Borràs.

La mà dreta d’Oriol Junqueras ha assegurat i defensat la taula de diàleg emparant-se en les manifestacions convocades per Tsunami Democràtic: “és el que volia la gent”, sentenciava Sol sense pudor.

Quan Rosel ha donat pas a Borràs, aquest ha començat amb un “se’m posen els pèls de punta!” en referència a les paraules de Sol. El fotoperiodista ha estat contundent: “t’asseguro que la gent no volia això” i li ha recordat que “no es van buidar ulls i detenir moltes persones per una taula de diàleg”.

Sol ha replicat: “i què vol dir ‘sit and talk’ doncs?”. Borràs ha continuat que la gent no es va jugar el coll per demanar només diàleg tot i acceptar que no s’hi ha de renunciar mai.

Borràs té raó, ningú vol renunciar a una taula de diàleg, el tema és per parlar “de què?”. Si la gent va sortir a jugar-se el físic a les manifestacions pots-sentència per un diàleg per parlar d’autonomia, Sergi Sol va ben errat. La gent va sortir perquè al diàleg s’hi ha de parlar d’autodeterminació i amnistia. La resta són foteses.

Et pot interessar  Junqueras celebra el retorn de Rovira de l'exili: "Serà una gran satisfacció poder-te retrobar"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut