Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de juliol del 2024
Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de juliol del 2024

Allau de crítiques a la premsa espanyola per adular “l’esforç” de l’hereva d’Inditex

|

- Publicitat -

Marta Ortega, filla del fundador d’Inditex, Amancio Ortega, serà la nova presidenta de la multinacional. Tot i que no és gaire sorprenent que l’hereva continuï el llegat del seu pare, la premsa espanyola s’ha posat al servei de la família Ortega i ha elaborat una espècie de faula de la meritocràcia.

Publicitat

“Marta Ortega, la carrera de fons que l’ha portat a la presidència d’Inditex”, ha publicat El Correo. En la mateixa línia, La Razón ha escollit un titular per destacar que, qui vol, pot: “Marta Ortega, la filla del fundador d’Inditex que va començar la seva carrera com a dependenta a Zara”. I així, bona part dels mitjans espanyols, que tracten el fet de pertànyer a una família multimilionària com un acte d’heroïcitat i una història de superació.

Com era d’esperar, les xarxes socials han comentat la notícia i, sobretot, el tractament ridícul de la informació per part de la premsa, ja que les circumstàncies de Marta Ortega mai no podran comparar-se a les d’una altra treballadora. El mitjà satíric El Mundo Today ha publicat una peça irònica titulada: “Així és Marta Ortega, l’executiva d’Inditex que va començar cosint a Bangladesh”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut