Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Aïllades a casa 14 dies i amb vigilància les persones que han tingut contacte amb la dona infectada de coronavirus

|

- Publicitat -

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha fet una atenció als mitjans des de Madrid per fer una primera valoració sobre el primer cas positiu de coronavirus a Catalunya.

Publicitat

Es tracta d’una dona italiana de 36 anys que entre el 12 i 22 d’aquest mes ha viatjat al nord d’Itàlia. La dona s’hauria presentat voluntàriament a un centre mèdic i, un cop el positiu, ja està aïllada a l’Hospital Clínic de Barcelona. La infectada es troba bé de salut.

El departament de salut ha demanat les dades de les persones amb les quals la dona ha tingut més contacte i s’ha procedit a una quarantena de 14 dies a les seves cases amb vigilància. Són persones que han tingut un contacte “proper” constant a menys de 2 metres. Es tractaria d’unes 25 persones, una xifra que pot modificar-se durant les següents hores.

Així ho ha explicat en roda de premsa Joan Guix, secretari de Salut pública, que també ha anunciat que s’inclouen al protocol les zones del nord d’Itàlia per a fer seguiment a les persones que arriben al Principat.

 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut