Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2185

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

VÍDEO | Collboni nomena l’exregidora d’ERC Maria Buhigas com a arquitecta en cap i recupera la figura d’enginyer en cap

L'alcalde de Barcelona deixa la porta oberta a integrar membres d'altres formacions al cartipàs polític: "El nostre partit es diu Barcelona"

|

- Publicitat -

Primera decisió del govern municipal. L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha nomenat l’exregidora d’ERC Maria Buhigas com a arquitecta en cap de la ciutat i ha recuperat la figura d’enginyer en cap -que havia existit en l’etapa Clos-, que ocuparà Oriol Altisench. Collboni ha anunciat els nous nomenaments després que s’hagi celebrat la primera reunió de la Comissió de Govern.

Publicitat

L’alcalde s’ha mostrat convençut que s’obrirà una nova etapa per fer “el millor urbanisme barceloní”, que serà “ambiciós, de progrés social i econòmic”. Pel que fa a l’estructura més política del govern, que es preveu anunciar la setmana vinent, Collboni ha deixat la porta oberta a integrar membres d’altres partits al cartipàs: “El nostre partit es diu Barcelona”.

Et pot interessar  Collboni diu que el suïcidi de les dues germanes és la “cara més dura” de la crisi i demana corresponsabilitat al Govern
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut