Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024
Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de juliol del 2024

L’Ajuntament va revisar al març la palmera de l’accident mortal al Raval, però no hi va trobar cap “anomalia determinant”

El consistori assegura que la palmera tenia tres possibles afeccions, però cap d'elles prou "determinant" per a causar-ne la caiguda

|

- Publicitat -

La palmera que ha causat la mort d’una jove de 20 anys al Raval tenia tres possibles afeccions, segons l’Ajuntament de Barcelona. Tanmateix, el consistori defensa que cap d’elles prou “determinant” per a causar-ne la caiguda.

Publicitat

L’estudi preliminar sobre la caiguda no ha pogut aclarir encara les causes de l’accident, però sí que ha establit que la palmera datilera patia estrès hídric, com la majoria dels arbres de la ciutat, tenia un estretament a la part alta del tronc, però per sota del nivell de risc, i un niu de cotorres, però no d’un gran pes.

L’Ajuntament va revisar la palmera al març després de queixes veïnals, però no hi va trobar cap “anomalia determinant”. També havia estat revisada el novembre del 2020 i el novembre del 2021 sense trobar-hi cap incidència greu.

En tot cas, des del 2014 no es planta cap palmera datilera a la capital catalana. El 2020 una palmera de la mateixa espècie també va caure i va matar un home al parc de la Ciutadella.

Et pot interessar  La Sindicatura de Barcelona obre una actuació d'ofici per la caiguda de la palmera que va causar la mort d'una jove
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut