Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

La nova alcaldessa de Sabadell del PSC, citada a declarar pel cas Mercuri

|

- Publicitat -

El cas Mercuri torna a planar al municipi de Sabadell i ho fa perquè el PSC ha recuperat l’alcaldia. Ni una setmana després de ser investida, la nova alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha estat citada a declarar com a testimoni per la peça 28 del cas Mercuri, que investiga diversos presumptes delictes de tràfic d’influències, prevaricació, blanqueig de capitals i falsificació documental, entre altres.

Publicitat

Així ho ha informat aquest divendres l’Ajuntament en un comunicat i Farrés ha subratllat que no té “res a amagar” i que donarà totes les explicacions que siguin necessàries.

La citació està fixada per al 24 de juliol als jutjats de Sabadell i en aquesta peça de la macrocausa hi ha una vintena d’investigats entre els quals es troba l’exalcalde de la ciutat Manuel Bustos.

Cal recordar que Bustos ha estat condemnat en dues ocasions: a 3 anys de presó per retirar multes a familiars i a un any i quatre mesos per modificar un concurs públic a Montcada.

Et pot interessar  ERC replica a Sánchez que un acord per investir Illa ha de "pivotar" sobre el finançament: "Necessitem passos ferms"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut