Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Imatges] L’ego de Núria Marín li juga una mala passada quan pretenia homenatjar les víctimes

L'alcaldessa de l'Hospitalet assegura que "les víctimes són les protagonistes" però penja fotos d'ella abraçant-se al rei i a Pedro Sánchez

|

- Publicitat -

L’alcaldessa socialista de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha volgut fer un tuit per a homenatjar les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de tot just fa un any però el seu ego i l’amor cap a les institucions espanyoles li han jugat una mala passada.

Publicitat

Fotos amb el rei i el president del Gobierno

Marín ha volgut fer una piulada solemne sobre el 17-A i no se n’ha acabat de sortir: malgrat que al text assegura que “No us oblidem. Contra l’odi i la desraó de la violència, democràcia, pau i solidaritat. Avui les víctimes i els seus éssers estimats són els protagonistes, estem al vostre costat” les fotos que ha penjat era ella la màxima protagonista abraçant-se al rei, al presidente Pedro Sánchez i una altra foto amb entitats locals.

Un text només en castellà

Potser l’alcaldessa ha volgut evitar els crits que ha rebut avui Gemma Nierga en dirigir-se en català durant la concentració i ha escrit el seu tuit només en castellà.

Et pot interessar  Montero resta importància a les crítiques dels socis a l'acord del CGPJ i demana al PP que negociï també el finançament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut