Edició 2216

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 19 de agost del 2024
Edició 2216

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 19 de agost del 2024

El PSC i ERC segellen un pacte de govern a Masquefa per deixar Junts fora de l’alcaldia

L'acord té per objectiu "dotar Masquefa d'un nou govern fort, estable i eficient per a la construcció conjunta d'un projecte de futur"

|

- Publicitat -

Un govern independentista municipal menys. El grup municipal d’ERC a Masquefa, a l’Anoia, s’ha aliat amb Sumem per Masquefa (PSC) per tal de deixar fora de l’alcaldia el candidat de Junts, Xavier Boquete, que ostentava el càrrec des del 2007. Junts va ser la formació guanyadora en nombre de regidors, ja que va obtenir-ne un total de cinc, però no va assolir la majoria necessària per a governar. Davant aquesta situació, ERC i Sumem, els regidors dels quals fan majoria, han optat per acordar una alcaldia compartida i així deixar fora del govern el candidat de Junts.

Publicitat

ERC va assolir a Masquefa dos regidors, mentre que Sumem per Masquefa va obtenir-ne quatre. La suma de totes dues xifres els ha portat a partir-se l’alcaldia del municipi, de manera que el republicà Roger Vázquez serà alcalde fins al desembre de 2024, i el socialista Daniel Gutiérrez ho serà des de l’1 de gener del 2025 fins al 23 de maig de 2027. L’acord, segons apunten els respectius partits en un comunicat, té per objectiu “dotar Masquefa d’un nou govern fort, estable i eficient per a la construcció conjunta d’un projecte de futur”.

Et pot interessar  Sàmper resta importància a les crítiques i remarca que va sortir de Junts per la "bretxa ideològica"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut