Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Duríssima carta de 7 assembles locals de l’ANC a Roger Herédia: “ha creuat absolutament totes les línies ètiques”

|

- Publicitat -

Ara fa uns dies us explicàvem com la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, desautoritzava un membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Roger Herédia, per dinamitar la unitat independentista. L’economista independentista, com a màxima responsable de l’entitat, criticava durament un article del Mosso d’Esquadra on carregava durament contra Josep Costa, vicepresident del parlament de JxCat.

Publicitat

Ara, el tertulià de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) ha vist com fins a 7 assemblees locals de la seva zona, les Terres de l’Ebre, han escrit una carta molt contundent contra la seva figura dins el Secretariat Nacional. Acusen Herédia de portar “el partidisme a l’extrem” i titllen la seva acció de “profundament detestable” i anuncien que a partir d’ara “l’hauran de combatre fermament”.

La carta, publicada per EbreDigital.cat fan referència al text que també criticava Paluzie: “en el seu enèsim article, el Sr Herèdia ha creuat absolutament totes les línies ètiques i ha decidit atacar personalment a un membre de la Mesa del Parlament de Catalunya, evidentment pertanyent al partit al qual el Sr Herèdia es dedica a combatre en cos i ànima”.

La carta la signen les locals de l’ANC de Móra la Nova, Móra d’Ebre, El Perelló, L’Ametlla de Mar, L’Aldea, Batea, Corbera d’Ebre, Gandesa (Coordinador, Secretari), Coordinador ANC- Terres de l’Ebre i Socis diversos sense càrrecs territorials.

Justament, us explicàvem amb aquest vídeo que Mireia Boya retreia a Herédia ser “el representant d’ERC a TV3” en directe fet que el mosso no va entomar massa bé.

Et pot interessar  L'ANC crida l'independentisme a mobilitzar-se el 13 de juliol contra "el cop d'estat judicial": "Desobeïm els jutges. Independència!"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut