Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Doble escàndol a Sabadell gràcies al govern de PSC i Podemos

|

- Publicitat -

El nou executiu del PSC i Podem ha retirat la pancarta en suport als presos independentistes de l’Ajuntament de Sabadell. La decisió arriba tres dies després que la Junta de Portaveus d’aquest consistori donés llum verda a una proposta de Ciutadans que ho demanava. Malgrat que l’alcaldessa de Sabadell, la socialista Marta Farrés, havia dit en reiterades ocasions que retirar la pancarta no era una prioritat, finalment l’executiu ha donat compliment a la decisió del TSJC instant a mantenir la neutralitat als espais públics. La pancarta es va col·locar la tardor de l’any 2017 després de l’empresonament dels presidents de l’ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Publicitat

Una acció per tapar-ne una altra?

La possible contractació de la parella de la primera tinenta d’alcalde de Sabadell, Marta Morell (Podem), com a assessor ha encès els ànims en el ple municipal que s’ha celebrat aquest divendres. Després que diversos grups municipals hagin criticat la decisió, la portaveu de Podem, ha decidit demanar a l’alcaldessa, Marta Farrés, que consulti aquesta proposta a la Comissió d’Ètica Pública del consistori. “Vull fer un exercici de transparència”, ha assegurat Morell que ha remarcat que en aquesta proposta de designació “s’ha valorat per sobre de tot la capacitat tècnica” i el fet que la qualificació d’aquesta persona “respon als requeriments del lloc de treball”.

La Comissió d’Ètica Pública de l’Ajuntament està integrada per diferents membres i funcionaris de l’administració municipal i treballa per respondre les consultes i observacions relatives a la conducta ètica dels càrrecs electes, personal gerent de les societats mercantils municipals o organismes autònoms, personal eventual, coordinadors d’àrees i la sindicatura municipal de Greuges en l’exercici de les seves tasques.

Et pot interessar  ERC posa un ultimàtum al PSC: amenaça d'"aixecar-se de la taula" si no hi ha un preacord "a finals de juliol"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut