Edició 2218

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de agost del 2024
Edició 2218

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de agost del 2024

Collboni diu que el nomenament de la seva germana al Govern respon a “criteris de professionalitat i trajectòria”

Diu que la decisió forma part "de la normalitat" en la confecció d'un nou equip i insisteix que prové del Govern i no de l'Ajuntament

|

- Publicitat -

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha dit sobre la designació de la seva germana com a assessora al Departament de Presidència que respon “a criteris de professionalitat i trajectòria”. Collboni ha posat de relleu que el PSC és un partit “molt implantat en el territori amb molta capacitat d’aportar”, no només en l’àmbit polític, també en el directiu. Per això, ha considerat que l’entrada al nou executiu català s’emmarca en “la normalitat” i que “ja treballava en l’àmbit local”. El batlle també ha fet èmfasi en el pacte per investir Salvador Illa com a president de la Generalitat “superant la dinàmica de blocs” i ha recalat que la presidència d’Illa és una “magnífica notícia” per a Catalunya i l’estat espanyol.

Publicitat

Collboni ha volgut deixar clar que el nomenament de Yolanda Collboni com a assessora en projectes transversals és una decisió que prové del Govern “i no correspon a l’Ajuntament” i ha insistit que forma part “de la normalitat” en la confecció d’un nou equip.

En ser preguntat sobre les crítiques internes del PSOE pel finançament singular de Catalunya, en el marc de l’acord d’investidura d’Illa entre PSC i ERC, l’alcalde de Barcelona ha subratllat que el sistema “ha de ser just i equilibrat” i “evidentment solidari”.

El batlle també ha posat l’accent en què la presidència de Salvador Illa suposa “normalitzar” la situació a Catalunya i és un “pas qualitativament molt rellevant” en les relacions institucionals entre els executius català i espanyol.

Et pot interessar  Illa eleva Llengua i Esports a conselleries, recupera Agricultura i potencia la Unió Europea en acció exterior
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut