Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Múltiples manifestacions a tot el territori en contra la repressió de l’Estat

|

- Publicitat -

Fa més d’un any de l’empresonament de Pablo Hasel. El bullici i la ràbia és tangible entre entitats i col·lectius antirepressius i independentistes. Per aquest motiu, convoquen una manifestació aquest dissabte a les 19h, sota el lema “Tombem les lleis repressives”. Hi ha la voluntat de donar una resposta col·lectiva a tots els atacs i “fer front a l’enemic comú”.

Publicitat

El raper condemnat a presó és l’exemple més clar de la vulneració de la llibertat d’expressió per part de l’Estat Espanyol. No és l’únic que està patint les amenaces i les conseqüències, hi ha un munt de causes obertes arran d’aquest cas i d’altres de similars. Cal recordar que durant els dies de protestes en suport de Hasel, va haver-hi cent quaranta-vuit detinguts. Unes quantes de les causes continuen obertes avui dia a l’espera de judici.

Per aquest motiu, estan previstes múltiples manifestacions simultànies per tot el territori. La de Barcelona és convocada als Jardinets de Gràcia; la de Lleida, al rectorat de la plaça Víctor Siurana; a Girona serà als Jutjats de Correus i la de Tarragona s’ha convocat a l’estàtua dels Despullats.

Membres de l’organització denuncien la manca de drets i llibertats democràtiques i exigeixen la derogació de totes les lleis repressives: “Amb les quals, tant la Generalitat com l’estat feixista espanyol ens empresonen per haver lluitat.”

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut