Edició 2273

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 15 de octubre del 2024
Edició 2273

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 15 de octubre del 2024

Moya diu que l’informe és una “broma” i assenyala Sabrià com el responsable de muntar la campanya B

Segons Moya, l'informe es basa en gent del propi partit "implicada" en el cas que li donen les culpes a ell

|

- Publicitat -

L’exdirector de comunicació d’ERC Tolo Moya ha qualificat de “broma” l’informe d’ERC que conclou que ell és el màxim responsable dels cartells dels Maragall tot i que no en troba l’ideòleg. “És un informe per tapar-se tots, quedar bé i que no surti res”, ha dit en una entrevista a RAC1 per després lamentar que se l’acusa sense tenir “ni una prova” contra ell. Segons Moya, qui va muntar la campanya B va ser l’exvicesecretari de comunicació i exviceconseller de comunicació del Govern, Sergi Sabrià. “Jo no soc qui munta això, que culpin la persona que estructura el grup d’aquesta manera”, ha dit per després criticar que només hagin amonestat Sabrià amb un expedient lleu. “Podria ser fins i tot frau el que ha fet aquesta persona”, ha dit.

Publicitat

Segons Moya, l’informe es basa en gent del propi partit “implicada” en el cas que li donen les culpes a ell. “No trobareu cap prova que digui que jo soc responsable d’això”, ha assegurat. A més, ha dit que ell no ha rebut l’informe tot i haver-lo demanat sis vegades i que ha conegut el contingut avui a través de RAC 1.

L’exdirector de comunicació assegura que ha volgut aportar més proves de testimonis però que el partit ni li ha respost el correu electrònic. “Proves que demostren que aquest grup va ser estructurat i creat per Sabrià. Proves que demostren que la Marta ho sabia, que el Colomer ho sabia, que molta gent ho sabia del departament de comunicació. He presentat proves de Colomer parlant amb aquests nois i de Marta parlant amb Colomer demanant coses a aquests nois. He presentat mil proves de tothom parlant amb aquests nois”, ha assegurat.

Et pot interessar  Junqueras influenciat pels demòcrates cristians va anar en contra de la candidatura “Eines de País” a la Cambra(2)

En aquest sentit, ha lamentat que s’acusi una persona sense ni una prova, que ell s’hagi de defensar ensenyant “mil proves” i que, a sobre, no se li faci cas. Segons ha explicat Moya, el diari Ara va destapar el cas dels cartells perquè es va trobar a Sabrià, que havia quedat en un bar amb un dels joves per pagar-li una campanya.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut