Edició 2165

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 29 de juny del 2024
Edició 2165

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 29 de juny del 2024

Montero resta importància a les crítiques dels socis a l’acord del CGPJ i demana al PP que negociï també el finançament

L'important, segons Montero, és que el CGPJ "es renova" i que s'hagi assolit "un acord" que "espera que marqui passos" en altres matèries

|

- Publicitat -

La vicepresidenta primera del govern espanyol, María Jesús Montero, ha restat importància aquest dimecres a les crítiques dels socis de la investidura a l’acord assolit entre el PSOE i el PP per a la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). En declaracions als passadissos, Montero ha recordat que aquest és un acord “molt important” fruit d’una tasca de “molts anys”. “Cal comprendre que evidentment els acords entre PSOE i PP fan que altres grups els critiquin, però això passa sempre, perquè ells volen tenir una major influència sobre el que es decideix”. L’important, segons Montero, és que el CGPJ “es renova” i que s’hagi assolit “un acord” que “espera que marqui passos” en altres matèries com el finançament autonòmic.

Publicitat

“Tant de bo el PP vulgui seure discretament, com ha fet en aquest acord (del CGPJ), amb el PSOE per parlar de finançament i siguem capaços d’articular una proposta que permeti donar més recursos a tots els territoris”, ha sentenciat.

La negociació sobre el finançament, segons Montero, trauria el PP de la seva “posició de màxims” que “és legítima, però evita l’avenç”. “Nosaltres treballarem sempre per l’acord i estenem la mà per assolir-lo en altres matèries, que és el que els ciutadans agreixen”, ha dit.

Et pot interessar  El PP i Vox mantenen el genocidi cultural al País Valencià: ara censuren la Flama del Canigó a Vinaròs
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut