Edició 2167

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 01 de juliol del 2024
Edició 2167

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 01 de juliol del 2024

Montero espera que ERC i Junts no vinculin la investidura d’Illa als pressupostos de l’Estat

La vicepresidenta diu que una repetició electoral seria una "molèstia" per als ciutadans

|

- Publicitat -

La vicepresidenta primera del govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat aquest dimarts que el seu executiu ja prepara els pressupostos generals de l’Estat per al 2025 i “espera” que els grups de la majoria de la investidura que han de fer possible que prosperin mantinguin el seu suport. “Vull pensar que el que han traslladat els partits polítics és veritat. Primer que es farà realitat la voluntat dels ciutadans que han elegit Salvador Illa com a president de la Generalitat. I, en segon lloc, que els grups que han dit que els dos elements estan separats mantinguin el compromís” amb els pressupostos.

Publicitat

Segons Montero, una repetició electoral seria “una molèstia” per als ciutadans i implicaria que les formacions polítiques esquiven “la seva responsabilitat” d’administrar la voluntat política dels ciutadans.

Montero demana a Feijóo que presenti una proposta sobre finançament

Montero també ha reptat el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, a actuar amb “responsabilitat i coherència” i presentar una proposta única dels territoris del PP per a la reforma del finançament autonòmic en comptes d’utilitzar aquesta qüestió per atacar el govern espanyol.

Et pot interessar  GREU | Els cartells contra els Maragall per l'Alzheimer van sortir de les files d'ERC
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut