Edició 2266

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 08 de octubre del 2024
Edició 2266

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 08 de octubre del 2024

Mireia Boya “ratifica absolutament” les paraules de Vendrell sobre Junqueras: “No tothom va estar a l’alçada del moment”

L'exdiputada de la CUP assegura que "no tothom va estar a l'alçada del moment, des del 20-S" i que "no tothom volia un referèndum"

|

- Publicitat -

L’exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Mireia Boya, ha afirmat que pot “ratificar absolutament” les declaracions de l’exconseller i exdirigent d’ERC, Xavier Vendrell, sobre Oriol Junqueras. Aquest matí, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Vendrell ha destapat alguns draps bruts de la gestió de Junqueras al capdavant d’ERC, a qui ha acusat de mentir sobre la seva implicació en l’1-O, de controlar tot el que passa dins el partit, i d’haver parlat amb Illa per a mantenir càrrecs afins a ell dins el Govern.

Publicitat

Boya, que l’any 2017 va ser una de les principals representants de l’esquerra independentista, ha assegurat a través de Twitter que pot ratificar les afirmacions de Vendrell sobre els dubtes i pors de Junqueras envers el referèndum i la independència de Catalunya. Segons Vendrell, el referèndum no es va fer gràcies Oriol Junqueras, sinó a Carles Puigdemont i Marta Rovira; així mateix, l’exconseller ha explicat que Junqueras tenia molts dubtes els dies posteriors al referèndum, fins al punt de dir a l’executiva el 26 d’octubre que no es faria la independència. Així mateix, també ha assegurat que  Junqueras va arribar “arrossegat” a la declaració de la DUI el 27 d’octubre, però que es va espantar i se’n va anar sense presentar-se a la reunió que el Govern va celebrar al Palau de la Generalitat després del ple del Parlament.

En aquesta línia, l’exdiputada de la CUP ha dit que ella va estar present en tots aquests moments, motiu pel qual pot ratificar el que ha explicat Vendrell aquest dimarts. “Jo també hi era. No tothom va estar a l’alçada del moment, des del 20-S. No tothom volia un referèndum. És imprescindible pel país, per la gent, tenir líders nous per poder continuar” ha reblat Boya.

Et pot interessar  VIDEO | Vendrell, contundent contra Junqueras i la seva gestió al capdavant d'ERC: "Està fent un mal que pot ser irreparable"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut