Edició 2266

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 08 de octubre del 2024
Edició 2266

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 08 de octubre del 2024

Militància Decidim qualifica de “calúmnies” les declaracions de Vendrell contra Junqueras

La candidatura d'Oriol Junqueras anuncia que portarà el cas a la Comissió de Garanties d'ERC

|

- Publicitat -

La candidatura d’Oriol Junqueras, Militància Decidim, portarà a la Comissió de Garanties d’ERC les “calúmnies” de Xavier Vendrell contra l’expresident del partit. En una nota de premsa, Militància Decidim explica que les declaracions de l’empresari i militant d’Esquerra son un “reguitzell de calúmnies i falses acusacions” contra Junqueras. La candidatura també apunta que els “atacs personals” de Vendrell destrossen la marca d’ERC. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Vendrell ha afirmat aquest matí que “el dia que se sàpiga qui va penjar el ninot de Junqueras trontollaran algunes coses a ERC”. També ha explicat que va reclamar que s’expedientés l’expresident per demanar que es mantinguin càrrecs d’Esquerra al Govern de Salvador Illa.

Publicitat

Militància Decidim considera que les paraules de Vendrell contravenen els estatuts del partit, a més de les més “elementals normes de respecte i educació” entre la militància d’ERC. Així, la candidatura demana acabar amb els “atacs personals i polítics” entre companys de partit des de plataformes públiques: “Ens cal un congrés sense calúmnies ni retrets públics”, ha conclòs Militància Decidim a la nota de premsa.

Tot i això, l’equip de la candidatura no ha detallat a quines declaracions de Vendrell en concret es refereixen.

Et pot interessar  ERC denuncia la "rebel·lió contra la democràcia” del Suprem arran del rebuig a amnistiar els líders independentistes
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut