Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Males notícies per Cristina Cifuentes: Desestimen la seva demanda contra el vídeo del supermercat que la va enxampar robant

|

- Publicitat -

Un jutjat de Madrid ha desestimat la demanda de Cristina Cifuentes contra la cadena de supermercats Eroski per haver difós el vídeo on se la veia robant una crema de cara. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid va perdre el seu càrrec per culpa d’aquesta polèmica.

Publicitat

Els magistrats han considerat que la gravació era lícita, i que no posa en qüestió el seu dret a l’honor. A més, tampoc veuen proves suficients per demostrar que l’empresa de supermercats participés activament en la difusió del vídeo. Tot es resumeix en la filosofia ja habitual del PP: És igual si les evidències de corrupció són clares, que sempre es voldrà blanquejar i fer veure que és el més normal en un dels partits més votats d’Espanya. Un altre cas recent és el del germà d’Isabel Díaz Ayuso, que va cobrar 283.000 euros en quatre pagaments el 2020 de l’empresa Priviet Sportive, beneficiada amb un contracte públic per subministrar material sanitari.

 

 

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut