Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Madaula denuncia un intent de “perjudicar-la” a les portes del congrés de Junts amb el cas Eduard Pujol

La vicepresidenta del partit nega "cap interès personal o polític" en la gestió de l'assumpte

|

- Publicitat -

Aurora Madaula denuncia que les informacions sobre el cas d’Eduard Pujol són un intent de “desacreditar-la i perjudicar-la a ella i al partit a les portes del proper congrés de Junts”. Així ho critica la vicepresidenta de la formació en un comunicat al qual ha tingut accés l’ACN, després que s’hagi fet públic l’escrit de la regidora Noemí Llorens, en què es retracta de les acusacions per assetjament contra Pujol i assenyala Madaula d’haver-la “animat” a presentar denúncia judicial. En l’escrit difós per l’entorn de Madaula, defensa la seva actuació com a secretària de feminismes de Junts i nega que tingués “cap interès personal o polític” en la gestió d’aquest cas. Aquest mateix dimarts, Jordi Turull ha donat el cas per “tancat”.

Publicitat

En el comunicat, Aurora Madaula assenyala que “el fet que ara, passat més d’un any, alguns mitjans s’estiguin fent ressò d’aquell cas, sembla perseguir l’interès de responsabilitzar-la, de forma injusta i sense cap fonament, de la gestió del cas Pujol, per a desacreditar-la i perjudicar-la, a ella i al partit, a les portes del proper Congrés de Junts, que tindrà lloc en dates properes”.

Davant el que considera una “distorsió interessada”, l’escrit també remarca que “mai ha tingut cap relació personal amb Noemí Llorens ni amb Eduard Pujol”, i que s’hi va entrevistar a petició d’ella en la seva condició de secretària de feminismes de Junts. “Aurora Madaula va dur a terme totes les funcions que li corresponien en exercici de la responsabilitat que tenia assignada”, defensa.

En aquest context, el comunicat sosté la decisió de suspendre Eduard Pujol de militància era una “mesura cautelar i reversible”, que “es va realitzar després d’estudiar i ponderar les informacions i les evidències” i que “es va prendre de forma col·legiada per part de la Secretaria General i la direcció del partit coneixedora dels fets”.

Et pot interessar  Junts reuneix 200 alcaldes i caps de llista per parlar sobre multireincidència delictiva

Finalment, Madaula indica que “el fet de fer-se pública la decisió de suspensió de militància d’Eduard Pujol va generar una gran pressió sobre el cas”, i que “en aquell context, Noemí Llorens i les altres dues dones, finalment, no van realitzar cap denúncia judicial”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut