Edició 2189

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de juliol del 2024
Edició 2189

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de juliol del 2024

L’espanyolització de Catalunya continua: Letícia visita Barcelona en el marc de la reunió de l’Institut Cervantes

Els regidors de Junts, ERC i els comuns han deixat plantada la reina espanyola, mentre que el PSC ha anat a rebre-la

|

- Publicitat -

Letícia, la reina espanyola i dona del borbó Felip VI, ha visitat aquest dimarts l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la reunió anual dels directors de l’Institut Cervantes, l’acte impulsat pel PSC de Jaume Collboni amb l’objectiu d’espanyolitzar la capital de Catalunya i de “reconciliar” el principat amb l’Estat espanyol. De fet, l‘última vegada que un membre de la família reial va visitar el consistori barceloní va ser el 19 d’agost del 2017, arran dels atemptats del 17-A, i ho van fer Felip VI i la mateixa Letícia.

Publicitat

La monarca espanyola s’ha traslladat a Barcelona per presidir una sessió de treball amb els directors de la institució sobre el plurilingüisme, i ha estat rebuda per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el delegat del govern espanyol a Catalunya, i el líder del PSC, Salvador Illa, entre d’altres. Els regidors de Junts, els comuns i ERC no han assistit a la rebuda de la monarca.

Letícia també ha estat rebuda pel director de l’Institut Cervantes, Luis García, la secretària general de l’Institut Cervantes, Carmen Noguero, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret. A l’entrada de l’Ajuntament de Barcelona, a plaça Sant Jaume, també hi havia diverses persones esperant l’arribada de la monarca.

Et pot interessar  Collboni diu que el suïcidi de les dues germanes és la “cara més dura” de la crisi i demana corresponsabilitat al Govern
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut